Promotie panglica imprimata si stativ gratuit

Promotie panglica imprimata si stativ gratuit

1. Organizarea promotiei

1.1 Campania promoţională este organizată de SC Online Business Development SRL, proprietar al brandului Coroane.ro ,  înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/6124/2011, CIF RO 28508980, denumita in continuare "organizator".

1.2. Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România prin publicare pe siteul www.coroane.ro, fiind disponibil în mod gratuit oricărui participant.

1.3. Campania se desfăşoară sub imperiul prezentului Regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul Promotiei, dar nu înainte de a anunţa modificarea pe website-ul www.coroane.ro. Campania se desfasoara pentru toti clientii grupului Coroane.ro, ce efectueaza o comanda in perioada ianuarie-martie 2017, cu o valoare mai mare sau egala 79 RON (pentru a beneficia de panglica gratuita imprimata cu mesajul dorit) si cu o valoare mai mare sau egala cu 700 RON (pentru a beneficia de stativ gratuit din lemn, manufacturat intern de catre echipa Coroane.ro). Preturile mentionate includ TVA.2. Aria de desfăşurare a Campaniei

2.1. Prezenta promotie se desfăşoară pe teritoriul României.

3. Durata Campaniei

3.1. Perioada de desfăşurare a promotiei este ianuarie 2017 - decembrie 2018. Promotia include urmatoarele beneficii pentru clienti:

> pentru o valoare mai mare sau egala 79 RON - panglica gratuita imprimata cu mesajul dorit

> pentru o valoare mai mare sau egala cu 700 RON - stativ gratuit din lemn, manufacturat intern de catre echipa Coroane.ro.

Preturile mentionate includ TVA.

3.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe promotia in orice moment, in functie de stocul disponibil.

4. Dreptul de participare

4.1. Campania se adreseaza persoanelor fizice si juridice.

stativ coroane funerare

5. Mecanismul Campaniei 

5.1. Participarea la la campanie se va face in mod automat prin comandarea si achitarea unui produs de pe website-ul Coroane.ro in conditiile mentionate la articolul 3.

5.2. Participantul va efectua cumparaturile doar online. Florariile fizice FlorideLux nu participa in campanie.