Livrare gratuita

Livrare flori gratuita Coroane

Livrare de coroane gratuita oriunde in Romania si in lume, doar prin florariile FlorideLux. Comanda online simplu si rapid cele mai frumoase si proaspete flori, in modele de coroane si jerbe funerare unicat, livrate imediat oriunde ai nevoie. Livrarea este gratuita si este cel mai profesional serviciu de livrare flori din Romania, inca din anul 2003.

Credem cu putere ca florile pot aduce alinare sufletelor indurerate. De aceea, serviciul de livrare flori gratuit oriunde in Romania a fost gandit special pentru a crea atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie, o experienta de cumparaturi facila si la indemana oricui. Fiecare detaliu conteaza pentru noi, fiecare floare din buchet, fiecare cerinta speciala si fiecare cuvant din mesajul care insoteste florile.

Flori proaspete

Flori proaspete de la FlorideLux

Fiecare floare este atent selectata si apoi depozitata in camere frigorifice profesionale. Zilnic florile sunt ingrjite, hidratate si hranite corect pentru a-si mentine timp indelungat prospetimea in stocul nostru, in perioada de productie, in drum spre destinatari si la destinatie, pana la 7 zile. Stocurile permanente si consistente detinute de fiecare florarie FlorideLux aduc cu sine PROMISIUNEA unui serviciu serios, manufacturare profesionala si livrare prompta.

Din florarii direct la destinatar

Buchetele de flori si aranjamentele florale FlorideLux sunt proaspat efectuate in atelierele si florariile FlorideLux si apoi duse direct si imediat catre destinatari. Fara intarziere si fara asteptare. In acest fel stii sigur ca toate florile vor rezista la destinatie pana la 7 zile si ca ai parte de cele mai bune preturi, fara taxe suplimentare de depozitare.

Convenabil si eficient

Consideram ca actul in sine de a oferi flori, mai ales pentru situatii triste, ar trebui sa fie rapid si fara batai de cap. Din acest motiv intregul proces de comanda este convenabil si eficient. Poti comanda online, telefonic, pe email sau in florariile FlorideLux, in drum spre casa. Modalitatile de plata sunt multiple si flexibile, gandite special pentru a salva timp pretios.

Flori livrate... din adancul inimii

Florile noastre sunt livrate din adancul inimii, nu doar pentru ca tu le trimiti din dragoste, ci pentru ca si noua ne pasa! Ne pasa de fiecare comanda si de fiecare client si asta se simte. Suntem dedicati in a oferi cel mai bun serviciu de livrare flori din Romania.

Aproape de tine in orice moment

Florariile FlorideLux sunt deschise in tara, dar si in Bucuresti pentru a-ti fi aproape si pentru ca tu sa beneficiezi mereu de calitate superioara, serviciu prompt si profesional, aprovizionare permanenta, flori proaspete ingrijite zilnic si pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate.