Fotografie martor flori funerare

Fotografie martor flori funerare

Florariile FlorideLux trimit poza martor pe email, pentru orice livrare, indiferent de destinatia din Romania. Fotografia martor este o obligativitate definita prin lege pentru comerciantii de tip florarie online, respectiv pentru livrarile la distanta care implica achizitie pe baza unei anumite poze prezentate pe website si apoi manufacturare efectiva (supusa subiectivismului) pentru a fi efectuata livrarea.

De ce am nevoie de fotografie martor?

fotografie martor pentru coroane funerare

Pentru ca in acest fel iti dovedim profesionalismul si seriozitatea noastra precum companie. Astfel poti verifica in poza faptul ca am livrat, ca am respectat intocmai numarul de flori, dimensiunea coroanei si promisiunea de prospetime. Lucru extrem de important mai ales pentru romanii din diaspora, care nu pot fi altfel alaturi de cei dragi in aceste clipe grele.

Cand se transmite fotografia martor?

Fotografia martor se transmite pe email imediat dupa productie si intrarea ei in traseul de livrare, pentru toate livrarile de coroane efectuate pe teritoriul Romaniei.

Fotografia martor este prelucrata?

prelucrare foto coroane funerare

Nu prelucram fotografiile martor.

Cum imi dau seama ca este chiar buchetul pe care l-am comandat si nu altul?

fotografie coroane funerare

Fiecare coroana funerara este insotita de o eticheta marcata cu un numar unic de comanda. Numarul de comanda inscriptionat pe eticheta trebuie sa fie acelasi cu numarul de comanda primit precum confirmare pe email sau telefonic din partea operatorilor FlorideLux.