Dimensiuni coroane funerare

Dimensiuni coroane funerare, coroane funerare online

Dimensiuni coroane funerare, coroane funerare online - majoritatea coroanelor pot fi dimensionate in functie de dorintele clientilor nostri. Fiind adevarati profesionisti ai coroanelor funerare, floristii premium Coroane.ro by FlorideLux pot crea pentru tine cele mai special si inedite modele coroane funerare online, de orice dimensiune. Exista 2 posibilitati prin care poti alege dimensiunea dorita atunci conad faci comanda de coroane funerare online

 

1. Prin alegerea dimensiunii dorite la comanda online, prin alegerea din pagina de produs - in pagina fiecarui produs poti alege data de livrare, orasul de livrare si dimensiunea dorita. Marimea unei coroane se refera la lungime sau diametru extern. In galeria foto a fiecarui produs exista demo foto dimensiune raportata la inaltimea unui om, pentru a-ti face o idee vizuala rapida si foarte buna.

 

dimensiuni coroane funerare


2. A doua varianta prin care poti comanda o anumita dimensiune de coroana funerara este sa ne contactati telefonic, prin email sau prin chat live pentru o oferta personalizata. Punem mare pret pe experienta noastra vasta in domeniu (peste 14 ani de zile), pe floristii extrem de buni pe care ii avem in echipa si pe intreg personalul specializat din call center, fini cunoscatori ai florilor si a celor mai potrivite aranjamente. Putem efectua orice tip de coroane funerare, jerbe funerare, aranjamente funerare, personalizate in functie de dimensiune, culori flori sau anumite tipuri de flori dorite, noi ne putem adapta si oricarui buget. 


Livram coroane funerare si jerbe funerare de cea mai buna calitate de peste 14 ani de zile. Livrarea este gratuita oriunde in Romania, chiar si in sate. Efectuam livrari de coroane funerare si international, prin partenerii nostri de incredere, atent selectionati. Suntem o echipa pasionata de floristica, profesionisti desavarsiti, oameni muncitori si foarte seriosi, determinati in a oferi cele mai bune servicii din Romania in materie de livrare flori si comenzi flori online.


Ne puteti contacta oricand:

  • 0372740106
  • contact@coroane.ro
  • contact@floridelux.ro
  • WhatsApp: 0722560914