Modele coroane funerare. În acest articol îți vom prezenta patru tipuri de coroane funerare, fiecare având o altă formă, culoare sau un mod diferit de realizare. Într-adevăr, nu este genul de articol pe care să îl citești cu inima deschisă, însă, dacă vrei, și acum, la final, să oferi un ultim omagiu delicat, atunci acest articol îți este absolut necesar.

Fiind vorba de o ultimă atenție pe care o poți oferi unei persoane dragi, trebuie ca aceasta să fie făcută cum se cuvine. FlorideLux este aproape de tine oricând, oriunde și nici de data asta nu te va abandona. Iată ce modele de coroane funerare pot fi livrate în aceeași zi pentru evenimentul tău:

Modele coroane funerare. Câte tipuri există?

Modele clasice

Cel mai întâlnit tip de coroane funerare sunt cele clasice, tradiționale. Exemplul de mai sus este o Jerbă din garoafe albe și roșii realizată de floriștii noștri cu o atenție sporită. Acestea sunt realizate pe pat de brad, ceea ce poate aduce atât avantaje, cât și dezavantaje. Putem spune ca parfumul proaspăt de brad plus disponibilitatea permantentă pot fi două avantaje, însă dezavantajul acestui tip de coroană este că se va ofili destul de rapid pentru că florile nu au sursă de apă. De ce să optezi pentru coroane clasice? Pe lângă avantajele enumerate anterior, acestea se pot realiza pe dimensiuni foarte mari, având un suport rezistent și prețul întotdeauna accesibil. Comandă online de pe www.coroane.ro și ai livrare oriunde în România în mai pușin de 24 de ore!

Coroane rotunde

 

 

Coroanele rotunde sunt al doilea tip de coroane funerare pe care le vei regăsi într-un număr mare pe site-ul nostru. Orientativ, îți prezentăm această coroană funerară rotundă creată din crizanteme, trandafiri și crini parfumați. Coroana funerara SINCERITATE este ideală în acele momente din viața noastră în care avem nevoie de lumină și iubire. Iți recomandăm cu încredere servicii dedicate de realizare coroane funerare luxuriante, de la specialiștii FlorideLux! Manufacturată pe bază de burete floral umed, folosind cele mai proaspete flori naturale, aceste coroane funerare sunt cu adevărat speciale! Coroana se poate realiza în varianta de 50, 70 sau 85 cm diametru, panglica de mesaj este inclusă in prețul afișat, alături de stativul din imagine. Acest aranjament funerar rezistp mai mult decât cele clasice, având sursa de apă disponibilă, realizat fiind în diferite dimensiuni și cu variate tipuri de flori.


Coroane formă cruce

Coroana funerară în formă de cruce este un model inovativ, realizată pe un suport de burete. Un exemplu este această Cruce trandafiri, lalele si lisianthus alb un arajnament compus din trandafiri, lalele și lisianthus alb, un simbol al eleganței și rafinamentului. Dacă vrei să oferi un plus de speranță și dragoste pură, comandă online flori și aranjamente funerare de la FlorideLux și nu vei fi dezamăgit!

Coroane formă inimă

Aranjamentele funerare în formă de inimă sunt la mare căutare. Ele reprezintă un omagiu special, purtător de durere, dor și multă dragoste. Aranjamentul de mai sus poartă numele de Inimă specială din trandafiri roșii și este realizată din muști natural, trandafiri roșii, verdeață proaspătă și ramuri de copac naturale. Aranjamentele în formă de inimă se pot face atât pe burete, cât și pe suport clasic, cu brad. Inima poate fi atât plină, cât și cu mijlocul gol, iar dimensiunile pot varia. Comandă online coroane funerare în formă de inimă de la FlorideLux.ro și primești livrare oriunde în România în aceeași zi!

Indiferent care va fi modelul ales de tine, trebuie să știi că îți suntem aproape în orice moment! Livrăm flori, coroane funerare și produse de calitate oriunde te-ai afla! Ai livrare disponibilă oriunde în România în mai puțin de 24 de ore!

De ce să comanzi de la coroane.ro:

-Flori proaspete și rezistente

-Poză martor pe e-mail

-Livrare oriunde în România de luni pana duminica

-Panglică inclusă la orice comandă

-Unele modele dispun de stativ inclus

-SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

 

Contactează-ne pentru livrare coroane funerare la domiciliu oriunde:

Telefon : 0372740106

contact@coroane.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/search/top?q=coroane.ro

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro