COMANDA TELEFONIC COROANE FUNERARE si ai MESAJ IMPRIMAT GRATUIT 0372 740 106

Livram coroane funerare si jerbe funerare de peste 14 ani de zile. Experienta acumulata ne-a invatat care sunt cele mai potrivite mesaje coroane funerare pentru fiecare situatie. Mesajele pentru coroane funerare sunt imprimate la un aparat special, pe panglica alba sau neagra. Imprimarea se face elegant si rezistent la apa. Mesajul nu se sterge in contact cu ploaia sau cu alte intemperii ale vremii. Mesaje coroane funerare se prind de aranjamentul funerar cu capse sau cu sarma, cat mai discret si elegant posibil. Iata mai jos recomandarile noastre pentru mesaje funerare sau mesaje flori funerare:

Mesaje funerare business to business

 • Suntem alaturi de tine. Echipa >>Companie<<
 • Sincere condoleate. Echipa >>Companie<<
 • Cuvintele sunt de prisos... Sincere condoleante! Echipa >>Companie<<
 • Condoleantele noastre in aceste clipe foarte grele. Cu sinceritate, echipa >>Companie<<
 • In aceste clipe grele, gandurile noastre sunt alaturi de tine. Echipa >>Companie<<

Mesaje funerare rude ale prietenilor/cunostintelor

 • Sunt alaturi de tine, imi pare foarte rau... Cu dragoste, >>Nume<<
 • Gandurile mele sunt alaturi de tine! Sincere condoleante! >>Nume<<
 • Sincere condoleante! >>Nume<<

Mesaje funerare parinti / rude apropiate

 • Te voi iubi mereu! >>Nume<<
 • Nu te voi uita niciodata! >>Nume<<
 • Te iubesc si imi este atat de dor de tine.... Nu te voi uita niciodata! >>Nume<<
 • Vei ramane vesnic in inimile noastre! >>Nume<<
 • Acum esti precum un inger deasupra noastra... Te vom iubi mereu! >>Nume<<

La Coroane.ro mesajele sunt inscrise gratuit pe o panglica satinata sau plasticata, formata din 2 parti: 1 parte mesajul in sine si 1 parte semnatura expeditorului. Comanda online cele mai frumoase coroane funerare.

mesaje coroane funerare

 

Citeste si: 

Cum imprimam mesaje funerare pe panglica:

 

Cum compui singur mesaje funerare

Astfel de momente te marcheaza pe viata, sentimentele traite sunt foarte puternice, iar de multe ori singura solutie de a-ti alina singur durerea este sa te implici cat mai mult. Florile alese pentru coroanele funerare sunt extrem de importante, pentru ca acestea pot exprima un anumit sentiment, o anumita traire, o anumita amintire importanta pe care vrei sa o transmiti la ceremonia de inmormantare. Mesajul plasat pe coroana funerara poate fi si acesta extrem de personal si poti sa il compui singur. Asa cum am spus de foarte multe ori in articolele noastre despre coroane funerare, in aceste cazuri exista o anumita eticheta, insa orice gest sentimental sau orice cuvant pe care il vei scrie pe coroana funerara nu va fi judecat gresit de cei din jur, atata timp cat exprima iubire, dor, compasiune si respect pentru acest eveniment nefericit...

 

Daca vrei sa iti compui singur mesaje coroane funerare, este suficient sa te gandesti la ce simti. Poti exprima in cateva cuvinte sentimentele puternice de durere, dor sau dragoste pe care le simti. Poti sa scrii o amintire speciala stiuta doar de voi, o urare speciala pentru cel disparut sau cateva ganduri intelese doar de tine. Mentine mesajul de pe coroana funerara cat mai scurt posibil si fii cat se poate de sincer. Pentru suport sau ajutor, ne poti oricand contacta telefonic: 0372740106. 

 

mesaje funerare