• Jerbele funerare sunt aranjamentele cele mai mari, de aproximativ 1.30 metri lungime, ce obisnuiesc a fi asezate in mod elegant pe sicriu. Acestea pot fi create in culori diverse, potrivite pentru copii, barbati sau femei.
  • Florile funerare aranjate pe suporturi din burete floral, asa cum sunt, spre exemplu, coroanele in forma de inima. Acestea sunt aranjamente florale speciale ce sunt potrivite a fi asezate la capataiul unor persoane extrem de dragi noua disparute pe vecie. Inimile funerare de la Coroane.ro sunt realizate din flori extrem de proaspete, aranjate cu delicatete si atentie la detaliu astfel incat tu sa poti oferi un aranjament funerar cu adevarat special.
  • Crucile florale sau initialele de nume cu inaltimi de 60 cm, 80 cm sau 100 cm sunt extrem de populare in randul clientilor nostri. Acestea sunt de obicei alese de catre membrii foarte apropiati ai familiei indurerate.
  • Pentru un gest plin de semnificatie, puteti lua in considerare si coroanele funerare. Ele sunt cunune de flori sau frunze naturale ce se depun ca omagiu pe mormantul celui disparut.
  • Daca doriti ca familia indurerata sa poata lua acasa florile pe care le-ati oferit cadou, va sugeram sa alegeti o vaza sau un cos de flori. Acestea sunt aranjamente din flori proaspete asezate cu grija in vaze superbe colorate, monocrome sau in cosuri de rafie deosebite.
  • Cele mai populare flori pentru aranjamentele funerare sunt crizantemele albe, intrucat albul denota sinceritate si afectiune pura. De asemenea, trandafirul este preferat pentru aceste momente grele deoarece are o frumusete aparte si poate fi gasit in culori diverse. Alte flori folosite in aranjamentele florale sunt garoafele, crinii, gerbera, liliacul sau calele.
  • Aranjamentele funerare, indiferent de tipul, forma, marimea sau florile alese, pot fi trimise familiei indurerate, alaturi de un mesaj din inima, inca din primul moment in care aflati de crunta intamplare, sau chiar in timpul slujbei funerare. Trimiterea unui aranjament floral rudelor indurerate este un gest ce denota respect, prietenie, dragoste si empatie. Florile de acest gen pot fi trimise chiar si dupa inmormantare, pentru a arata familiei celui disparut ca sunteti cu gandul alaturi de ei. Nu exista reguli in acest gen de situatii, tot ceea ce conteaza este gestul si intentia.

Asiguram livrare gratuita la domiciliu pentru toate coroanele funerare comandate online, oriunde in Romania. Floraria online Coroane.ro se ocupa exclusiv de productie aranjamente florare funerare cu livrare la domiciliu. Oferim la comanda online coroane funerare, jerbe de flori si diverse buchete mortuare si aranjamente pentru inmormantare, fiind specializati pe realizarea de coroane de flori in atelier propriu.