Ce mesaje transmit florile din jerbele funerare?

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un eveniment trist, acaparat de sentimente profunde. Deoarece înțelegem cât de dificilă este trecerea prin perioada de doliu, vă vom prezenta o modalitate ușoară de a trimite un ultim gând bun, cu ajutorul jerbelor funerare. Fiecare floare din aranjamentul funerar are o semnificație aparte, purtând un mesaj unic.

Jerbă cu trandafiri


Alegerea acestor flori în aranjamentul funerar garantează că persoana va rămâne în inima noastră pentru totodeauna. Jerbele cu trandafiri roșii simbolizează iubirea absolută, cele cu trandafiri albi semnifică puritatea, nevinovăția, dragostea sinceră, iar coroanele cu flori galbene se oferă în semn de prietenie, admirație și respect.

Jerba cu trandafiri


Jerbă cu garoafe


Garoafele sunt cele mai întâlnite flori din aranjamentele funerare deoarece demonstrează atașamentul emoțional față de persoana care a trecut în neființă, cele roșii simbolizând viața veșnică.

Jerba cu garoafe si minirosa


Jerbă cu crini


Crinii sau florile regalității semnifică un respect deosebit pentru persoana decedată și se oferă, de obicei, pentru cei ce au avut funcții importante în societate. Din punct de vedere religios, aceste flori în coroanele funerare reprezintă o invitație în Împărăția Raiului.

Indiferent de mesajul pe care alegeți să îl transmiteți către persoana dragă care nu se mai află printre noi sau către familia acesteia, coroane.ro vă oferă o varietate de opțiuni de coroane sau jerbe funerare, făcând acest ultim omagiu unic.

De ce să comanzi de la coroane.ro:

-Flori proaspete și rezistente

-Poză martor pe e-mail

-Livrare oriunde în România de luni pana duminica

-Panglică inclusă la orice comandă

-Unele modele dispun de stativ inclus

-SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

 

Contactează-ne pentru livrare coroane funerare la domiciliu oriunde:

Telefon : 0372740106

contact@coroane.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/search/top?q=coroane.ro

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro